Carina i uvoz

Želite nešto veće ili skuplje? Nema problema!Napomena: Ove upute i obavijesti vrijede samo za naše korisnike te takav postupak ne može biti primijenjen na carinjenje robe naručene u privatnom angažmanu!

Za naručivanje proizvoda iz inozemstva, valja biti upoznat s carinskim propisima i tretmanima, te uvjetima carinjenja Vaših pošiljaka. Naši korisnici su u potpunosti osigurani od potrebe za samostalnim carinjenjem pošiljaka te pribavljanju potrebne dokumentacije za iste. S toga, ako ste privatni korisnik, sljedeće informacije će Vam biti dobrodošle.

Proizvodi naručeni putem naše aplikacije se šalju s različitih strana svijeta u BiH (točnu lokaciju slanja možete saznati u detaljima proizvoda ispod navedene cijene u aplikaciji) te neki od njih pripadaju u porezni i carinski tretman. Kako bi bili na vrijeme informirani o eventualnom carinjenju Vaših pošiljaka, obavještavamo Vas da za BiH postoje različiti carinski tretmani.

 
Carinski tretmani
  • pošiljke vrijednosti:
    - do 300,00KM (po pošiljci) - oslobođene su od carinskih i poreznih davanja.
    - pošiljke veće vrijednosti od 300,00KM - plaća se carina i PDV
 
Postupak preuzimanja pošiljke
  • Za pošiljku koja je manje vrijednosti od 300,00KM, nema dodatnih carinskih i poreznih troškova
  • Za pošiljku veće vrijednosti od 300,00KM, vjerojatno ćete obavezni biti platiti unaprijed troškove uvoza
    Prednost za naše korisnike je ta što u potpunosti mi pribavljamo svu potrebnu dokumentaciju, ispunjavamo i šaljemo sve potrebne zahtjeve carinskom posredniku u Vaše ime te uz Vašu suglasnost potpuno besplatno.

Vjerujemo kako smo  Vam pojasnili postupke i uvjete carinjenja za privatne korisnike te smo Vam pomogli u odluci na prvi korak. Registrirajte se već danas u aplikaciju za naručivanje i pristupite svijetu od 700 milijuna proizvoda!

Bogato iskustvo u naručivanju proizvoda s eBay-a za naše kupce, naučilo nas je što kupcima u Hrvatskoj treba. Treba im jednostavni način naručivanja, plaćanja i kvalitetna podrška. S nama - imate to sve!

I na kanalima


Načini plaćanja


X

Zabrana kopiranja

Tekstalni i slikovni materijal ove web stranice je vlasništvo tvrtke DOPI GRUPA j.d.o.o., te je kao takav zaštićen od kopiranja.