Načini plaćanja

3 različita načina, dostupna svimaJedna od najbitnijih stvari zašto se korisnici odluče na suradnju s nama su jednostavni načini plaćanja, dostupni svima. Naručivanje putem naše aplikacije smo Vam detaljno objasnili a sada ćemo Vas informirati o načinima i mogućnosti plaćanja narudžbi.
Prije svega, bitno je znati da Vam kreditne ili debitne kartice te PayPal račun za kupovinu putem nisu potrebni. Dovoljno je imati gotovinu u rukama ili novac položen na svoj tekući ili žiro račun.

Opća uplatnica u pošti ili banci
Dobar i najstariji način plaćanja koji preferira i dalje veliki broj korisnika u BiH je plaćanje u poslovnici pošte ili banke. Kako bi uplatu izvršili na ovaj način od nas ćete dobiti podatke za plaćanje i primjer ispunjene uplatnice kako ne bi imali poteškoća prilikom ispunjavanja naloga u pošti ili banci.

Internet bankarstvo
Iz udobnosti svog doma, kreirajte novi nalog za plaćanje putem internet bankarstva i prepišite podatke s narudžbenice koja će Vam biti poslana na email.

Mobilno bankarstvo
Putem mobilnog bankarstva Vaše banke ( ukoliko imate Ugovoreno u banci ), možete prepisati s narudžbenice koja će Vam biti poslana na email podatke za plaćanje i pomoću mobilne aplikacije banke, provesti nalog za plaćanje.


Mnogi korisnici nas redovito pitaju što je s pouzećem i mogućnosti plaćanja na rate. Nažalost pouzeće i plaćanje na rate na eBayu nije tehnički izvedivo s toga, ti načini plaćanja nisu podržani s naše strane.
Kupovina na eBayu se odvija isključivo s plaćanjima unaprijed s toga politika naše tvrtke je isto takva. Ako želite saznati više o Vašoj sigurnosti u poslovanju s nama pročitajte ovaj članak. Ako ste spremi započeti kupovinu na eBayu i pridružiti se više od 110.000 naših korisnika u BiH i Hrvatskoj, registrirajte se ovdje.

Bogato iskustvo u naručivanju proizvoda s eBay-a za naše kupce, naučilo nas je što kupcima u Bosni i Hercegovini treba. Treba im jednostavni način naručivanja, plaćanja i kvalitetna podrška. S nama - imate to sve!

I na kanalima

X

Zabrana kopiranja

Tekstualni i slikovni materijal ove web stranice je vlasništvo tvrtke DOPI GRUPA d.o.o., te je kao takav zaštićen od kopiranja.